Ruimtebehandeling

Laat uw praktijk, werkplaats, lokalen, kantoren, refter, woning... reinigen met ons innovatief Nebulaproduct.

Het Nebula vernevelingsproduct creëert een veilig microbioom. Het gebruikt synbiotica als 100% natuurlijke ingrediënten, wat de combinatie is van probiotica en prebiotica. Nebula verneveling brengt de beschermende probiotica en prebiotica aan op alle oppervlakken. Dit zal een veilig en stabiel microbioom creëren dat veel voordelen biedt.

Het hiervoor gebruikte Fogger Systeem is zoals de naam al naar verwijst, een soort mist generator. De fogger heeft een klein reservoir waarin de Nebulavloeistof gedaan wordt.  De volledig te behandelen ruimte wordt verneveld. Een uur na de behandeling kan de ruimte opnieuw ingenomen worden.

Voorbereidingen:

 

Om de behandeling veilig uit te kunnen voeren en de maximale effectiviteit te bereiken, dient met het volgende rekening gehouden te worden:​

  • Elektronische apparaten dienen uitgeschakeld en eventueel verwijderd te worden.

  • Alle materialen die door vocht beschadigd kunnen worden, dienen verwijderd te worden uit de te behandelen ruimte. Denk hierbij aan papier, vochtgevoelige voorwerpen en  kunst.

  • Onze medewerkers dienen steeds toegang te hebben tot de te behandelen en aansluitende ruimte.

  • De brandalarmindicatoren moeten worden uitgeschakeld door middel van een beschermkap of door het systeem indien mogelijk centraal uit te schakelen.

  • Ventilatiesystemen die de lucht recirculeren hoeven niet te worden afgesloten. In ruimtes met overdruk moet de toevoer van verse lucht worden uitgeschakeld.

  • Tijdens de behandeling kunnen geen andere personen in de ruimte aanwezig zijn.

Productkenmerken:

 

- Probiotica: zijn goede bacteriën die de gezondheid van mens en dier verbeteren.

- Prebiotica: zijn natuurlijke suikers die een goed  microbioom ondersteunen.

Effect:

 

Door het reinigen van alle oppervlakken met het Nebula vernevelingsproduct  wordt een permanente laag synbiotica aangebracht. De probiotica in ons product analyseert het oppervlak om te zien welk type vervuiling aanwezig is en zal zeer effectieve enzymen produceren om dit te verwijderen. Het continue reinigende effect van de Nebula verneveling resulteert in zuivere oppervlakken, actieve geurcontrole en een veilig microbioom om je heen.