Henk Louf en Joke Huys

OVER ONS

Nebula, onze liefdesbaby,  is geboren  

Elke medaille heeft 2 kanten, dixit Henk Louf . Deze waarheid wordt met overtuiging bevestigd door Joke Huys.

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet en de kwetsbaarheid van de mensen zwaar aangetast. De herkenning, erkenning en bewustwording van de impact van kwetsbaarheid start bij zelfonderzoek.

 

Niet zomaar ontmoetten wij (Henk Louf en Joke Huys) elkaar tijdens de Coronacrisis in mei 2020. Met gebundelde krachten slaagden we erin om onze eigen angsten te overwinnen en terug een gevoel van vrijheid te scheppen binnen onze  relatie en dit proberen we over te brengen op het huidig maatschappelijk systeem.   Voel je veilig, vind je vrijheid terug  en probeer  op een veilige manier je te beschermen tegen  de onzichtbare vijand, Covid-19   !

 

De identieke manier van zijn en denken, en de positieve drive van deze tweelingzielen resulteerde in de geboorte van dit NEBULA-project, de opstart van een mooi project om mens en maatschappij in al zijn facetten terug in harmonie te brengen .

 

"Ik heb een grandioos idee"  zei Henk : "Laat ons ervoor zorgen dat mensen snel weer bij elkaar kunnen komen met een  gerust hart". Joke stemde eenduidig in met de integratie van deze gedachte  in het straatbeeld en sprong direct op de kar. Ons kindje kreeg  een concrete vorm, NEBULA , ons eerste  liefdeskindje.

 

Social distancing is een tegennatuurlijke manier van menselijk gedrag, veelvuldig sociaal contact wordt  teniet gedaan en in de kiem gesmoord  door deze Corona-epidemie.

Nu, meer dan ooit, beseffen we proefondervindelijk wat de impact is van deze pandemie.

Laat ons zoeken naar oplossingen om het sociaal leven, de verbondenheid tussen de mensen terug naar zijn gezonde vorm terug te brengen.

Nu kennen en begrijpen we terug de waarde van een 'handje' schudden, een kus op de wang, een dikke knuffel ...alleen hoe kunnen we dit terug integreren in onze maatschappij met de nodige solidariteit tussen alle mensen ?

 

Het all-in idee om een tunnel te bouwen waarbij diverse behandelingen gebeuren met als orgelpunt het vernevelen van het volledige lichaam werd snel gepatenteerd.

De bal ging  aan het rollen. NEBULA (Latijn voor nevel) was geboren.

Na mist komt zonneschijn !

Een aantal professionele ondernemingen met de nodige productiecapaciteiten hielp ons om in snelvaart een kwaliteitsproduct te realiseren en kon ons behoeftepatroon invullen, zowel voor hardware en software en de juiste producten. Een akkoord om als exclusief verdeler van Nebula voor de Europese markt te fungeren, werd ondertekend.

En dan kon de voorbereiding van onze verkoopskanalen starten...

 

Vermits onze NEBULA cabines op enorm veel plaatsen kunnen ingezet worden, zal dit snel ingeburgerd geraken en deel gaan uitmaken van ons maatschappelijk beeld.