Nebula_2.png

Reiniging lichaam*

Via de unieke mistvorming met een 100% biologisch product, wordt voor personen een natuurlijk klimaat gecreëerd.

De Nebula verneveling staat voor een totale , gezonde, veilige en geautomatiseerde oplossing voor personen die zich door de capsule bewegen.

Controle                        lichaamstemperatuur

Onze Nebula zorgt voor een snelle en nauwkeurige controle van de lichaamstemperatuur. In een paar seconden meet het toestel tot 0,3°C nauwkeurig. 

De handen worden contactloos ontsmet met een desinfecterende spray . 

Gezichtsherkenning

De geïntegreerde infraroodcamera scant niet alleen gezichten en registreert deze, maar er is ook controle op het dragen van mondmaskers.

 Verneveling voorwerpen*

Via de unieke Nebula vernevelingsmethode (mistvorming) wordt, op biologische wijze, gezorgd voor dieptereiniging van materialen zoals winkelkarren, valiezen...

Zelfs de wielen worden behandeld.

All-in capsule omvat:

  • ​handdesinfectie

  • temperatuuropname

  • maskercontrole

  • reinigende verneveling met pre- en probiotica

Nebula vernevelingsproduct  (gepantenteerd):

Het Nebula vernevelingsproduct creëert een goed microbioom. Het gebruikt synbiotica als 100% natuurlijke ingrediënten, wat de combinatie is van probiotica en prebiotica. Nebula verneveling brengt de beschermende probiotica en prebiotica aan op alle oppervlakken en uw huid. Dit zal een goed en stabiel microbioom creëren dat veel voordelen biedt.

Kenmerken:

 

- Probiotica: zijn goede bacteriën die de gezondheid van mens en dier ondersteunen.

- Prebiotica: zijn natuurlijke suikers die een goed  microbioom ondersteunen.

Effecten:

 

1. Een zuivere omgeving: 

Door het reinigen van alle oppervlakken met het Nebula vernevelingsproduct  wordt een permanente laag synbiotica aangebracht. De probiotica in ons product analyseert het oppervlak om te zien welk type vervuiling aanwezig is en zal zeer effectieve enzymen produceren om dit te verwijderen. Het continue reinigende effect van de Nebula verneveling resulteert in zuivere oppervlakken, actieve geurcontrole en een goed microbioom om je heen.

2. Bescherming:

Via de Nebula verneveling worden probiotische bacteriën aangebracht op de huid om deze te beschermen en zuiver te houden. De Nebula verneveling helpt om aanwezige vuildeeltjes te verwijderen en zodoende de persoon die er doorheen beweegt te beschermen.

3. Groot oppervlaktebereik op minimale tijd:

De innovatieve Nebula vernevelingsprocedure zorgt ervoor dat op korte tijd een maximaal effect bekomen wordt. Door de bijzondere vernevelingstechniek worden op een paar seconden een maximale hoeveelheid nano-partikels verdeeld waardoor een groot oppervlak wordt bedekt. Hierdoor voelt het oppervlak niet direct helemaal nat aan.